În Chișinău
Lu - Vi: 8:00 - 20:00, Sâ: 8:00 - 18:00

Evacuarea anvelopelor și a resturilor de metal în Chișinău

Activitatea principală a companiei noastre este evacuarea deșeurilor cu containere. Evacuarea anvelopelor, fierului vechi și a resturilor de metal în Chișinău poate fi efectuată simultan cu evacuarea altor deșeuri de pe teritoriu: gunoi de construcții sau deșeuri menajere. Încheiem contracte pentru furnizarea de servicii de o singură, cât și regulat.

Realizăm evacuarea anvelopelor și fierului vechi către centre de reciclare, în Chișinău. Vom încărca și evacua gunoi, deșeuri, anvelope auto și resturi de metal, cu container. Vom evacua anvelope și gunoi din parcurile auto și servicii de montare, după curățarea teritoriilor.

Evacuarea anvelopelor în Chișinău

Evacuarea anvelopelor auto în Chișinău

Inflamabilitatea anvelopelor prezintă un risc real de poluare a aerului. Este dificil să se stingă inflamabilitatea: în unele cazuri, stingerea durează până la câteva săptămâni. Este mai sigur și mai convenabil să predați anvelopele pentru eliminarea și reciclarea corespunzătoare. În timpul reciclării, anvelopele sunt transformate în firimituri, care sunt utilizate în diverse industrii.

Anvelopele care necesită să fie evacuate, se acumulează, în primul rând, la companiile de transport urban, companiile care se ocupă cu transportul de mărfuri, servicii auto, precum și în orice altă organizație care dispune de vehicule. Compania noastră evacuează toate tipurile de anvelope, în orice condiție. Avem propria noastră flotă de utilaje și suntem pregătiți să oferim containere speciale în arendă.

Vom instala containerul pe teritoriu și vom colecta anvelopele, apoi imediat le vom transporta după încărcare. Încărcarea anvelopelor într-un container este efectuată de către client sau cu ajutorul hamalilor. Ne îndeplinim obligațiile la timp, fără întârzieri — avem întotdeauna o mașină disponibilă.

Evacuarea resturilor de metal, fier vechi în Chișinău

Demontarea structurilor metalice și evacuarea fierului vechi în Chișinău

De ce este important să scapi de metalul vechi cât mai repede posibil?
Oțelul, fonta, cuprul și alte metale degajă substanțe nocive. Dacă sunt lăsate lângă o clădire rezidențială, acest lucru va afecta negativ mediul înconjurător. Compania noastră evacuează profesional resturile de metal din apartamente și case private în Chișinău. În plus, cooperăm cu persoane juridice și evacuăm metal vechi din fabrici și întreprinderi.

Oferim evacuarea fierului vechi în Chișinău, după reparații majore sau construcții. Compania noastră efectuează acest serviciu împreună cu evacuarea deșeurilor de construcții și a altor gunoaie. Plase de armare, plăci de oțel și coloane – toate aceste elemente metalice sunt prezente în timpul înlocuirii și demontării structurilor, demolării pereților.

Serviciul este oferit de profesioniști care desfășoară demolarea, încărcarea și evacuarea deșeurilor, indiferent de numărul de etaje ale clădirii sau de prezența unui ascensor în acesta. După ce ne-ați solicitat asistența, veți obține o executare promptă și profesională a serviciului. Vă recomandăm să utilizați acest serviciu, dacă decideți să vă curățați casa, apartamentul, casa de vară de gunoi inutil sau, în orice alte cazuri.

O echipă de specialiști are tot ce aveți nevoie pentru demontarea rapidă, încărcarea și evacuarea deșeurilor metalice. Scoaterea fierului vechi din casă se efectuează cu atenție. Proprietatea dvs. nu va fi deteriorată în timpul îndepărtării metalului!

Dacă doriți să obțineți o calitate ridicată garantată și prețuri rezonabile pentru eliminarea gunoiului, atunci compania noastră vă va ajuta cu plăcere. Puteți oricând să vă consultați gratuit, deoarece suntem deschiși la comunicare și răspundem la toate întrebările clienților.