Menu
În raza mun. Chișinău
Lu - Vi: 8:00 - 20:00, Sâ: 8:00 - 18:00

Evacuare deșeuri din construcții
în Chișinău

Colectare și evacuare deșeuri din construcții, debarasare mobilier vechi cu hamali în Chișinău. Servicii de înaltă calitate pentru fiecare client.

Închirierea unui container vă permite să scoateți o cantitate mare de deșeuri. Realizăm nu doar comenzi de o singură dată, suntem pregătiți să încheiem un contract pe o lungă durată de timp.

1 600 lei
până la 48 ore
Angajăm! Devino parte a echipei «Salubris.MD»

Oferim locuri de muncă full-time în Chișinău, cu salariu decent, angajare oficială și o echipă prietenoasă. Deschidem ușile pentru toți cei care au dorința să învețe, cu scopul de a-și îmbunătăți nivelul de calificare.

Opțiune convenabilă pentru a evacua gunoi în saci, mobilier vechi, electrocasnice și multe altele.

Vom colecta orice volum de gunoi de construcții și deșeuri menajere solide. Lucrăm rapid, respectând toate normele de siguranță.

Profesionalism

Un apel la compania noastră va rezolva toate problemele. Nu veți pierde timpul în căutarea unui container, camion, automobil sau hamali.

Furnizare rapidă

Vom livra cu promptitudine un container, camion sau un automobil către orice regiune din municipiul Chișinău sau către suburbiile acestuia.

Economisirea banilor

Lucrând cu noi, economisiți timpul și banii. De asemenea, oferim reduceri individuale la încheierea contractelor pe termen lung.

Exact în termenii stabiliți

Managerii noștri vor întocmi termenii optimi pentru livrarea și evacuarea containerelor, reieșind din programul dvs. de lucru.

Zona de serviciu

Vom evacua deșeurile de construcție din orice sector al orașul Chișinău, în cea mai scurtă perioadă de timp. Deservim persoane fizice, centre de oficii, șantiere, centre comerciale, spații de depozitare etc.

Colectarea și evacuarea deșeurilor de construcție — simplu și profitabil!

Compania «Salubris.MD» efectuează colectarea, încărcarea, curățarea și evacuarea deșeuror de construcții, de orice volum, ieftin, în toate sectoarele municipiului Chișinău și întotdeauna oferă prețuri accesibile.

 

Monitorizăm minuțios respectarea tuturor cerințelor stabilite prin lege. Ducerea gunoiului de construcții se realizează numai la gunoiștele autorizate sau la întreprinderi de prelucrare a deșeurilor specializate să utilizeze sau să proceseze deșeuri de tipul și clasa de pericol corespunzătoare.

Ce tipuri de deșeuri evacuăm

Compania noastră efectuează comenzi complexe de colectare și evacuare a deșeurilor de construcții. Avem toate echipamentele și utilajele necesare pentru eliminarea gunoiului, în conformitate cu standardele sanitare.

Gunoi din construcții, moloz și deșeuri voluminoase

Deșeuri menajere solide, mobilier și electrocasnice vechi

Frunze uscate, copaci, crengi, arbuști, iarbă, zăpadă

Evacuarea deșeurilor de construcție cu container în Chișinău

Va deveni ușor să scăpați de o mulțime de deșeuri de construcție dintr-o dată! Comandați evacuarea deșeurilor de cu ajutorul unui container pentru gunoi de construcție, de volum potrivit, ieftin.

Полезные статьи

Ежедневно мы отправляем на свалки тонны вторсырья, которое можно переработать и использовать повторно.