În Chișinău
Lu - Vi: 8:00 - 20:00, Sâ: 8:00 - 18:00

Evacuarea deșeurilor
în Chișinău

Compania „Salubris.MD” efectuează rapid evacuarea deșeurilor și a gunoiului în Chișinău. Oferim servicii de înaltă calitate și prețuri accesibile.

Este convenabil să închiriați un container pentru gunoi, dacă trebuie să scoateți o cantitate mare de deșeuri, gunoi voluminos sau de construcții. Vom livra containerul la fața locului, vom aștepta să se umple și vom folosi echipamente speciale pentru a transporta conținutul la o gunoiște autorizată. Realizăm nu doar comenzi de o singură, suntem pregătiți să încheiem un contract de prestare a serviciilor pe o durată lungă de timp.

până la 48 ore
de la --- Lei/oră

Potrivit pentru evacuarea cantităților mari de deșeuri. Nu este necesară ambalarea gunoiului în saci, este posibilă transportarea deșeurilor în vrac.

de la --- Lei/oră

Opțiune convenabilă pentru a evacua deșeuri în cantități mici, saci cu gunoi, mobilier vechi, electrocasnice și multe altele.

de la --- Lei/oră

Vă vom ajuta să încărcați orice volum de deșeuri menajere și de construcții. Angajații noștri lucrează rapid și eficient, respectând toate standardele de siguranță.

de la --- Lei/oră

Lucru în compania «Salubris.md»

Oferim un loc de muncă stabil, cu angajare oficială, salariu decent și o echipă prietenoasă. Deschidem ușile pentru toți cei care au dorința să învețe, cu scopul de a-și îmbunătăți nivelul de calificare.

 

→ Intruire

→ Salariu decent

→ Echipament necesar

→ Full time

→ Echipă activă

Profesionalism

Un apel la compania noastră va rezolva toate problemele. Nu veți pierde timpul în căutarea unui container, camion, automobil sau hamali.

Furnizare rapidă

Vom livra cu promptitudine un container, camion sau un automobil către orice regiune din municipiul Chișinău sau către suburbiile acestuia.

Economisirea banilor

Lucrând cu noi, economisiți timpul și banii. De asemenea, oferim reduceri individuale la încheierea contractelor pe termen lung.

Exact în termenii stabiliți

Managerii noștri vor întocmi termenii optimi pentru livrarea și evacuarea containerelor, reieșind din programul dvs. de lucru.

Zona de serviciu

Vom evacua deșeurile din orice sector al orașul Chișinău, în cea mai scurtă perioadă de timp. Deservim persoane fizice, centre de oficii, șantiere, centre comerciale, spații de depozitare etc.

Colectarea și evacuarea deșeurilor — simplu și profitabil!

Compania «Salubris.MD» efectuează colectarea, încărcarea, curățarea și evacuarea deșeuror de orice volum, ieftin, în toate sectoarele municipiului Chișinău și întotdeauna oferă prețuri accesibile.

 

Monitorizăm minuțios respectarea tuturor cerințelor stabilite prin lege. Ducerea gunoiului se realizează numai la gunoiștele autorizate sau la întreprinderi de prelucrare a deșeurilor specializate să utilizeze sau să proceseze deșeuri de tipul și clasa de pericol corespunzătoare.

Ce tipuri de deșeuri evacuăm

Compania noastră efectuează comenzi complexe de colectare și evacuare a deșeurilor. Avem toate echipamentele și utilajele necesare pentru eliminarea gunoiului, în conformitate cu standardele sanitare.

Deșeuri menajere solide, mobilier vechi și electrocasnice

Deșeuri voluminoase, moloz și gunoi de construcție

Frunze uscate, copaci, crengi, arbuști, iarbă, zăpadă

Anvelope, fier vechi, resturi de metal și alte deșeuri

Evacuarea deșeurilor de construcție cu container în Chișinău

Va deveni ușor să scăpați de o mulțime de deșeuri dintr-o dată! Comandați evacuarea deșeurilor de construcții cu ajutorul unui container de volum potrivit, ieftin.
Полезные статьи

Ежедневно мы отправляем на свалки тонны вторсырья, которое можно переработать и использовать повторно.