În Chișinău
Lu - Vi: 8:00 - 20:00, Sâ: 8:00 - 18:00

Evacuarea deșeurilor de construcție cu container în Chișinău

Compania «Salubris.MD» efectuează evacuarea deșeurilor de construcție cu container din toate raioanele din Chișinău. Pentru eliminarea gunoiului, folosim vehicule speciale moderne cu capacitatea de ridicare de la 1 până la 10 tone.

Aveți nevoie să curățați șantierul sau să scoateți deșeurile de construcție rămase în urma reparației? Compania «Salubris.MD» oferă servicii profesionale de evacuare a deșeurilor de construcții, persoanelor fizice și organizațiilor. Curățarea zonei, după renovare sau finalizarea activităților de construcție, necesită o organizare clară.

Vom efectua, în cel mai scurt timp posibil, colectarea și transportul cărămizilor, betonului, pieselor de comunicații inginerești, a altor resturi, la gunoiște autorizată, implicând muncitori experimentați și echipamente speciale universale de diferite capacități. Serviciul poate fi prestat atât o singură dată, cât și pe bază contractuală continuă.

Evacuarea deșeurilor de construcție cu container în Chișinău

Evacuarea deșeurilor din construcții cu container skip – este convenabil!

Pentru evacuarea deșeurilor de construcție în Chișinău, utilizarea containerelor metalice universale este cea mai bună soluție. Dacă trebuie să scăpați de resturile de materiale de construcție după reparații sau pur și simplu să aruncați lucruri voluminoase inutile cărora le este interzis să fie aruncate în coșurile de gunoi obișnuite, utilizarea unui buncăr vă va scuti de orice griji asociate cu eliminarea deșeurilor.

Evacuarea gunoiului dintr-o zonă de construcție a unei clădiri sau dintr-un apartament este un proces laborios, dacă te apuci de treabă pe cont propriu. Este mult mai practic să încredințezi procesul de curățare unei companii cu experiență în domeniu. Aceasta garantează faptul că lucrările vor fi finalizate rapid și exact la timpul stabilit.

Înainte de a comanda evacuarea deșeurilor de construcții, trebuie să determinați volumul, greutatea aproximativă și tipul acestora. Alegerea echipamentului tehnic, precum și durata de închiriere al containerului, depind de acești factori. Printre tipurile de deșeuri de construcție se regăsesc:

  • resturi de pereți și despărțitori din beton, cărămidă, ghips-carton;
  • rame vechi de ferestre, uși din lemn;
  • structuri din metal sau beton armat, demontate în procesul de renovare;
  • instalații sanitare vechi, țevi;
  • resturi de blocuri de beton, pereți, ziduri;
  • recipiente sau ambalaje uzate;
  • orice materiale de finisare care au devenit inutilizabile.

Deșeurile pot fi încărcate independent sau cu ajutorul hamalilor. Înregistrarea unei comenzi de închiriere a unui Skip container va dura doar câteva minute. Pentru aceasta, este suficient să sunați operatorul și să lăsați o cerere. Managerul nostru va selecta cea mai bună opțiune pentru rezolvarea problemelor dvs.