Menu
În raza mun. Chișinău
Lu - Vi: 8:00 - 20:00, Sâ: 8:00 - 18:00

Evacuarea mobilierului vechi, ferestrelor și ușilor în Chișinău

Evacuarea mobilierului vechi, ferestrelor și ușilor în Chișinău

Compania «Salubris.MD» efectuează evacuarea mobilierului vechi, a gunoiului și a altor deșeuri, cu automobil sau container, în Chișinău. Vă vom elibera apartamentul sau casa de dulapuri vechi masive, paturi, canapele, fotolii și altele.

Compania noastră încearcă întotdeauna să se adapteze la cerințele clientului, alegând automobilul optim și ajungând în timp la destinație. Comandând încărcarea și scoaterea mobilierului vechi, vă eliberați de toate problemele asociate cu evacuarea mobilierului și eliminarea gunoiului.

Evacuarea mobilierului vechi în Chișinău

Încărcarea, evacuarea mobilierului vechi și a gunoiului

Scoaterea mobilierului dintr-un apartament sau o casă nu va dura mult timp dacă abordați cu atenție soluția problemei. În Chișinău, deșeurile menajere solide trebuie evacuate în conformitate cu toate regulile. Există două moduri de a elimina obiectele inutile:

  • Evacuare de sine stătător – trebuie să dezasamblați, să încărcați și să transportați toate elementele din lemn inutile la gunoiște. Această opțiune este potrivită pentru cei care au un transport personal potrivit.
  • Comanda serviciului de evacuare a mobilierului – un automobil sau container este servit în momentul în care aveți nevoie. Dacă mobilierul dvs. nu este greu, puteți comanda un automobil capabil să îndepărteze până la 1,5 tone de deșeuri din lemn și de construcții (în saci).

Având în vedere avantajele și dezavantajele, devine clar că a comanda un serviciu de colectare și evacuare a gunoiului este mai profitabil decât să-l scoateți singur. Mobilierul vechi este demontat în apartament, coborât și încărcat în container sau automobil.

Livrarea mașinii se efectuează la scurt timp după comandă, în toate raioanele din Chișinău. Dacă trebuie să dezasamblați și să scoateți rapid mobilierul vechi din apartament, hamalii noștri vor demonta, scoate și încărca totul în cel mai scurt timp posibil. Apoi, mașina transportă deșeurile la gunoiște autorizată.

Cât costă evacuarea mobilierului vechi, ferestrelor și ușilor?

Evacuarea mobilierului vechi, ferestrelor și ușilor în Chișinău costă de la 900 Lei/rută. Vă vom oferi un container sau o mașină la momentul potrivit.

Serviciu Condiții de utilizare Preț
Sprinter 14 m3
PÂNĂ LA 1.5 TONE
30 min. încărcare gratis 900 Lei/rută
Sprinter 14 m3
PÂNĂ LA 2 TONE
30 min. încărcare gratis 1000 Lei/rută
Container 8 m3
PÂNĂ LA 10 TONE
24 ore staționare gratis 1600 Lei/rută
Hamal Curățare, colectare,
încărcare
200 Lei/oră

* Evacuăm gunoi în raza or. Chișinău și suburbii. Prețurile pot varia în funcție de localitate.