În Chișinău
Lu - Vi: 8:00 - 20:00, Sâ: 8:00 - 18:00

Închiriere manipulator în Chișinău

Oferim serviciul de închiriere manipulator în Chișinău în cele mai bune condiții, întrucât avem propriul parc auto și experiență vastă în transportul de marfă! Utilajele noastre sunt supuse în mod regulat întreținerii și respectă pe deplin standardele în vigoare.

Întotdeauna vă vom ajuta la comandarea unui camion pentru transportul structurilor metalice sau închirierea unui manipulator pentru transportul altor materiale de construcție. O mașină cu macara este o soluție potrivită pentru transportul oricărui tip de marfă în Chișinău. Echipamentul nostru special este o soluție universală în domeniul transportului de mărfuri.

Închiriere manipulator Chișinău

Închiriere manipulator Chișinău

Oferim închirierea unui manipulator în Chișinău în condiții atractive! De ani buni desfășurăm operațiuni de încărcare, descărcare și transport de marfă cu macara-manipulator.

Puteți fi liniștit cu privire la încărcătura transportată cu macara-manipulator cu ajutorul companiei noastre: ne-o încredințați inițial – și o primiți de la noi la locul și momentul necesar. Ne asumăm întreaga responsabilitate pentru livrarea acesteia.