Menu
În raza mun. Chișinău
Lu - Vi: 8:00 - 20:00, Sâ: 8:00 - 18:00

Evacuarea deșeurilor industriale în Chișinău

Evacuarea deșeurilor industriale în Chișinău

Compania «Salubris.MD» efectuează evacuarea deșeurilor industriale și a gunoiului în Chișinău. Specialiștii noștri oferă servicii pentru evacuarea deșeurilor industriale ecologice. Lista deșeurilor industriale permise pentru eliminarea la depozitele de deșeuri solide este reglementată de autoritățile locale.

Prin încredințarea evacuării deșeurilor de producție companiei «Salubris.MD», vă asigurați întreprinderii dvs. servicii de înaltă calitate și fiabilitate, în conformitate cu toate normele și cerințele. Dispunem de un număr suficient de containere. Vom evacua deșeurile, indiferent de cantitatea și dimensiunea acestora. Avem echipamentul necesar pentru aceasta. Angajații noștri vin pe loc, evaluează situația și desfășoară activitatea.

Colectarea și evacuarea deșeurilor industriale trebuie să fie realizată la timp, deci trebuie să încredințați această sarcină profesioniștilor. «Salubris.MD» efectuează evacuarea eficientă și rapidă a acestui tip de deșeuri. Hamalii noștri încarcă rapid deșeurile în container, ulterior efectuând transportul acestora la gunoiștele autorizate.

Evacuarea deșeurilor industriale în Chișinău

Încărcarea, evacuarea deșeurilor industriale și a gunoiului

Aceasta este o procedură obligatorie și regulată pentru multe companii. Cel mai adesea, deșeurile de producție sunt niște consumabile. Echipamentele deteriorate sunt, de asemenea, incluse în acest grup. Procesele tehnologice și deșeurile întreprinderilor sunt diferite, dar au și o caracteristică comună. Nu contează ce produce întreprinderea, dar fiecare dintre ele necesită evacuarea deșeurilor. Și noi oferim astfel de servicii!

Una dintre sursele predominante de poluare în zonele urbanizate sunt deșeurile industriale generate ca urmare a oricărui proces tehnologic de producție. Deșeurile industriale includ produse și materiale rezultate din activități de producție umană, a căror reutilizare la această întreprindere este neprofitabilă.

Aveți o unitate de producție? Noi oferim evacuarea deșeurilor de producție, care va fi realizată conform tuturor standardelor. Lucrăm în mod responsabil, eficient și profesionist, la preț accesibil.