În Chișinău
Lu - Vi: 8:00 - 20:00, Sâ: 8:00 - 18:00

Evacuarea aparatelor de uz casnic vechi în Chișinău

Compania «Salubris.MD» efectuează evacuarea aparatelor de uz casnic (electrocasnice) vechi, a deșeurilor de construcție și menajere, cu container, în Chișinău. Vom încărca și scoate la gunoi vechiul frigider, aragaz, mașină de spălat și alte gunoaie.

Probabil, în orice gospodărie există aparate vechi sau defecte care ocupă spațiu și doar colectează praful. Pur și simplu să lăsați, de exemplu, un frigider defect la intrarea în clădire nu ar fi corect. De aceea, oferim o soluție simplă și profitabilă – evacuarea aparatelor de uz casnic la gunoi, cu ajutorul nostru.

Evacuarea gunoiului și a aparatelor electrocasnice vechi

Orice aparat din casă, mai devreme sau mai târziu, eșuează și atunci se pune întrebarea ce să facem cu el. Dacă tehnica mică nu este de obicei o problemă, atunci problemele pot începe cu una mare. Cuptor pe gaz, cazan, frigider, mașină de spălat – toate aceste lucruri sunt mari și grele. Este dificil să le coborâți de la etaje.

Aparatele electrocasnice inutile sau care nu funcționează nu pot fi pur și simplu duse la un container în curtea casei. Este problematic să mutați și să transportați frigidere, mașini de spălat vase și alte echipamente pe cont propriu. De aceea, noi vom încărca și vom scoate orice aparat de uz casnic de dimensiuni mari: frigidere, televizoare, mașini de spălat, cuptoare pe gaz și electrice.

Lucrăm cu persoane fizice și juridice, acceptăm cereri din toate raioanele din Chișinău. Doar plasați o comandă prin telefon sau chat pe acest site și vă vom trimite rapid un automobil sau mașină cu container, precum și hamali pentru scoaterea și încărcarea aparatelor mari și masive.