Menu
În raza mun. Chișinău
Lu - Vi: 8:00 - 20:00, Sâ: 8:00 - 18:00

Închiriere container pentru gunoi

Închiriere container pentru gunoi este potrivit pentru diverse necesități de evacuare a deșeurilor, fie că este vorba de resturi de construcție, moloz, sau alte materiale care trebuie îndepărtate.

Container 8m3

Container pentru gunoi – instrument universal în evacuarea deșeurilor de diverse volume, precum și pentru colectarea deșeurilor de construcție.

1 600 Lei
până la 48 ore
Volum

8 metri cubi

Încărcătură utilă

Până la 10 tone

Material de fabricație

Metal

Închiriere container pentru gunoi în Chișinău

Închiriere container pentru gunoi în Chișinău care este destinat pentru a vă ușura munca atunci când vine vorba de curățenie și gestionarea deșeurilor rezultate din proiectele de construcție.

Acest serviciu este ideal pentru șantierele de construcții, renovările majore, demolările și alte proiecte care generează cantități semnificative de deșeuri.

Containerele noastre sunt durabile și spațioase, capabile să gestioneze orice tip de material nepericulos. De asemenea, cu opțiunile noastre de servicii hamali, procesul de încărcare și descărcare devine extrem de simplu și eficient.

Evacuarea deșeurilor din construcții

Evacuare gunoi rămas după construcția sau reconstrucția unei clădiri, renovarea unui apartament, unei case sau spațiului de oficii.

Evacuarea deșeurilor
menajere solide

Evacuarea deșeurilor menajere solide: deșeuri de hârtie și carton, produse polimerice, sticlă, deșeuri de celuloză sau lemn, deșeuri textile, fier vechi, produse din piele, cauciuc.

Evacuare mobilier vechi și aparate de uz casnic

Evacuare mobilier vechi și aparate de uz casnic inutile. De asemenea, puteți comanda și serviciile de hamali pentru mutarea și încărcarea altor deșeuri sau sacilor cu gunoi.

Evacuarea frunzelor uscate, a zăpezii

Evacuarea crengilor, frunzelor uscate și zăpezii din sector privat, curți, zonele din fața magazinelor și a clădirilor cu oficii.

Vom răspunde la orice întrebări
Vă vom informa despre toate detaliile, condițiile contractului și prețuri.