Menu
În raza mun. Chișinău
Lu - Vi: 8:00 - 20:00, Sâ: 8:00 - 18:00

Evacuarea zăpezii, frunzelor, crengilor, copacilor în Chișinău

Evacuarea zăpezii, frunzelor, crengilor, copacilor în Chișinău

Compania «Salubris.MD» efectuează încărcarea și evacuarea zăpezii, a frunzelor, ramurilor și a resturilor de copaci, cu containere, în Chișinău. Noi am acumulat o vastă experiență în deservirea teritoriilor comerciale, publice și private. O flotă mare și modernă de echipamente și vehicule speciale permite deservirea tuturor raioanelor din Chișinău simultan.

Oferim servicii de evacuare a gunoiului, cu colectare și încărcare manuală în containere, la prețuri accesibile. Containerele sunt instalate pe teritoriul clientului pentru evacuare de o singură dată sau regulată.

Încărcarea și evacuarea zăpezii cu container

Evacuarea zăpezii este o problemă care devine deosebit de urgentă în perioada de iarnă. Prezența stratului de zăpadă complică semnificativ circulația oamenilor și a transportului.

Evacuarea rapidă a zăpezii cu ajutorul unui container este unul din serviciile furnizate de «Salubris.MD». Vom elimina orice cantitate de precipitații de pe teritoriul dvs. În plus, oferim servicii hamali pentru încărcarea manuală a zăpezii din zone mici.

Evacuarea frunzelor, crengilor, copacilor în Chișinău

Evacuarea frunzelor și a gunoiului cu container în Chișinău

Evacuarea frunzelor și a gunoiului de pe teritoriul unei întreprinderi, instituții, organizații, case private, se efectuează în mod eficient și rapid. Așa funcționează compania noastră. Noi răspundem imediat la nevoile clienților.

Compania noastră este gata să ofere un container care va fi instalat lângă sediul clientului, pentru colectarea și evacuarea frunzelor.