În Chișinău
Lu - Vi: 8:00 - 20:00, Sâ: 8:00 - 18:00

Evacuarea deșeurilor cu o echipă de hamali în Chișinău

Evacuarea deșeurilor cu o echipă de hamali facilitează și accelerează colectarea acestuia, precum și transportul ulterior. Experții noștri vă vor ajuta să scăpați de orice tip și volum de deșeuri, fie că sunt deșeuri de construcții sau deșeuri menajere solide.

Oferim servicii de evacuare a deșeurilor cu hamali, în Chișinău, la prețuri avantajoase! Trebuie doar să stabiliți ora și să determinați cantitatea de muncă pe care sunteți gata să o încredințați companiei noastre. Vom face tot ce este posibil, ca sarcina să fie finalizată la timp.

Evacuarea deșeurilor cu hamali în Chișinău

Încărcarea și evacuarea deșeurilor de construcții cu hamali

În cazurile în care trebuie să curățați rapid zona de lucru de deșeurile de construcții acumulate, puteți utiliza servicii hamali. Prin angajarea lucrătorilor, sunteți eliberat de munca grea asociată cu încărcarea gunoiului într-un container. Evacuarea deșeurilor de construcții include încărcarea oricăror din următoarele materiale: beton, cărămidă, lemn, sticlă, hârtie, metal, plastic și altele.

Servim șantierele mari și mici, care sunt în curs de construcție, reconstrucție sau demolare a clădirilor, renovare, inclusiv lucrări de finisare. Deșeurile de construcții sunt evacuate cu containere speciale.

Încărcarea și evacuarea deșeurilor menajere

Evacuarea gunoiului, cu încărcarea acestuia în container, este un serviciu utilizat de clienții care doresc să-și economisească timpul și eforturile. De exemplu, în casele care nu sunt dotate cu ascensor, va fi foarte dificil să scăpați de sine stătător de o cadă din fontă sau de mobilier greu, iar atunci când un apartament este în proces de reparație, trebuie să scoateți pungi grele cu resturi din beton, ferestre vechi, uși și aparate electrocasnice vechi.

Hamalii vor încărca rapid deșeuri de construcție, plastic, hârtie, deșeuri organice, sticlă și alte deșeuri menajere în container. Aceștia se confruntă aproape zilnic cu sarcina de a încărca deșeurile de construcție în containere și cunosc toate subtilitățile acestui proces.

Evacuarea gunoiului din apartament cu hamali din Chișinău

O echipă de hamali profesioniști vor veni, în momentul convenabil pentru dvs. și, dacă este necesar, vor demonta instalațiile sanitare, dezasambla mobilierul din bucătărie și din camere. Specialiștii vor împacheta rămășițele deșeurilor mici de construcții în pungi, cu grijă, fără a deteriora interiorul, vor scoate deșeurile și le vor încărca într-un container.

În cazul, în care casa nu are un ascensor, gunoiul este transportat pe scări. Containerul este instalat cât mai aproape de locul de încărcare, astfel încât să fie încărcat cât mai rapid.

Pentru a comanda colectarea, evacuarea și încărcarea deșeurilor, cu hamali, contactați operatorii noștri. Specificați zona orașului, volumul de lucru și indicați, de asemenea, că sunt necesari hamali pentru colectarea și încărcarea deșeurilor în containere.