Menu
În raza mun. Chișinău
Lu - Vi: 8:00 - 20:00, Sâ: 8:00 - 18:00

Benă pentru deșeuri din construcții

Benă pentru deșeuri din construcții este soluția ideală pentru gestionarea eficientă a deșeurilor rezultate din diverse proiecte de construcții în Chișinău.

Container 8m3

Container pentru gunoi – instrument universal în evacuarea deșeurilor de diverse volume, precum și pentru colectarea deșeurilor de construcție.

1 600 Lei
până la 48 ore
Volum

8 metri cubi

Încărcătură utilă

Până la 10 tone

Material de fabricație

Metal

Benă pentru deșeuri din construcții în Chișinău

Benă pentru deșeuri din construcții în Chișinău poate fi utilizată pentru o varietate de nevoi, fie că este vorba despre proiecte de renovare, demolare sau construcții noi.

Indiferent dacă aveți de îndepărtat resturi de ciment, cărămizi, lemn, metal sau alte materiale, serviciul nostru vă oferă o modalitate simplă și convenabilă de a gestiona toate aceste deșeuri.

Echipa noastră de profesioniști se va ocupa de livrarea și ridicarea benelor la timp, astfel încât dvs. să vă puteți concentra pe finalizarea proiectului.

De asemenea, puteți beneficia de hamali experimentați care pot asigura manipularea corectă a deșeurilor, minimizând astfel riscul de accidente și contribuind la un spațiu de lucru organizat.

Evacuarea deșeurilor din construcții

Evacuare gunoi rămas după construcția sau reconstrucția unei clădiri, renovarea unui apartament, unei case sau spațiului de oficii.

Evacuarea deșeurilor
menajere solide

Evacuarea deșeurilor menajere solide: deșeuri de hârtie și carton, produse polimerice, sticlă, deșeuri de celuloză sau lemn, deșeuri textile, fier vechi, produse din piele, cauciuc.

Evacuare mobilier vechi și aparate de uz casnic

Evacuare mobilier vechi și aparate de uz casnic inutile. De asemenea, puteți comanda și serviciile de hamali pentru mutarea și încărcarea altor deșeuri sau sacilor cu gunoi.

Evacuarea frunzelor uscate, a zăpezii

Evacuarea crengilor, frunzelor uscate și zăpezii din sector privat, curți, zonele din fața magazinelor și a clădirilor cu oficii.

Vom răspunde la orice întrebări
Vă vom informa despre toate detaliile, condițiile contractului și prețuri.