Menu
În raza mun. Chișinău
Lu - Vi: 8:00 - 20:00, Sâ: 8:00 - 18:00

Benă pentru gunoi Chișinău

Benă pentru gunoi Chișinău oferă soluția ideală pentru evacuarea eficientă a deșeurilor de construcții. Veți putea gestiona cu ușurință și rapiditate toate tipurile de gunoi rezultate din activitățile de construcții, reparații și curățenie generală.

Container 8m3

Container pentru gunoi – instrument universal în evacuarea deșeurilor de diverse volume, precum și pentru colectarea deșeurilor de construcție.

1 600 Lei
până la 48 ore
Volum

8 metri cubi

Încărcătură utilă

Până la 10 tone

Material de fabricație

Metal

Benă pentru gunoi în Chișinău

Benă pentru gunoi în Chișinău reprezintă un serviciu extrem de util în diverse contexte. Fie că desfășurați lucrări de renovare a locuinței, demolări, construcții noi sau simple reamenajări, bena pentru gunoi vă asigură că toate resturile, fie ele de beton, cărămizi, tencuială sau alte materiale, vor fi colectate și eliminate în mod eficient.

Echipa noastră se va ocupa de livrarea și ridicarea benei într-un timp optim, astfel încât să puteți menține șantierul curat și bine organizat.

În plus, oferim servicii de hamali care vor manipula deșeurile cu grijă și profesionalism, asigurând un mediu de lucru sigur și eficient.

Evacuarea deșeurilor din construcții

Evacuare gunoi rămas după construcția sau reconstrucția unei clădiri, renovarea unui apartament, unei case sau spațiului de oficii.

Evacuarea deșeurilor
menajere solide

Evacuarea deșeurilor menajere solide: deșeuri de hârtie și carton, produse polimerice, sticlă, deșeuri de celuloză sau lemn, deșeuri textile, fier vechi, produse din piele, cauciuc.

Evacuare mobilier vechi și aparate de uz casnic

Evacuare mobilier vechi și aparate de uz casnic inutile. De asemenea, puteți comanda și serviciile de hamali pentru mutarea și încărcarea altor deșeuri sau sacilor cu gunoi.

Evacuarea frunzelor uscate, a zăpezii

Evacuarea crengilor, frunzelor uscate și zăpezii din sector privat, curți, zonele din fața magazinelor și a clădirilor cu oficii.

Vom răspunde la orice întrebări
Vă vom informa despre toate detaliile, condițiile contractului și prețuri.