Menu
În raza mun. Chișinău
Lu - Vi: 8:00 - 20:00, Sâ: 8:00 - 18:00

Benă pentru moloz Chișinău

Benă pentru moloz Chișinău este soluția optimă pentru gestionarea și evacuarea eficientă a molozului din proiectele de construcții sau renovare.

Container 8m3

Container pentru gunoi – instrument universal în evacuarea deșeurilor de diverse volume, precum și pentru colectarea deșeurilor de construcție.

1 600 Lei
până la 48 ore
Volum

8 metri cubi

Încărcătură utilă

Până la 10 tone

Material de fabricație

Metal

Benă pentru moloz în Chișinău

Benă pentru moloz în Chișinău este extrem de versatilă și poate fi utilizată în diverse situații, de la renovări de locuințe și demolări parțiale până la construcții de noi clădiri. Fie că aveți nevoie să eliminați resturi de beton, cărămizi, tencuială sau alte materiale rezultate din construcții, serviciul nostru vă oferă o soluție eficientă și convenabilă.

Echipa noastră profesionistă se va ocupa de livrarea și ridicarea benelor în timp util, asigurându-se că aveți tot ce vă trebuie pentru a menține un șantier curat și organizat.

Pe lângă transportul molozului, oferim și servicii de hamali, care pot manipula cu grijă deșeurile, contribuind la un mediu de lucru sigur și eficient.

Evacuarea deșeurilor din construcții

Evacuare gunoi rămas după construcția sau reconstrucția unei clădiri, renovarea unui apartament, unei case sau spațiului de oficii.

Evacuarea deșeurilor
menajere solide

Evacuarea deșeurilor menajere solide: deșeuri de hârtie și carton, produse polimerice, sticlă, deșeuri de celuloză sau lemn, deșeuri textile, fier vechi, produse din piele, cauciuc.

Evacuare mobilier vechi și aparate de uz casnic

Evacuare mobilier vechi și aparate de uz casnic inutile. De asemenea, puteți comanda și serviciile de hamali pentru mutarea și încărcarea altor deșeuri sau sacilor cu gunoi.

Evacuarea frunzelor uscate, a zăpezii

Evacuarea crengilor, frunzelor uscate și zăpezii din sector privat, curți, zonele din fața magazinelor și a clădirilor cu oficii.

Vom răspunde la orice întrebări
Vă vom informa despre toate detaliile, condițiile contractului și prețuri.