Menu
În raza mun. Chișinău
Lu - Vi: 8:00 - 20:00, Sâ: 8:00 - 18:00

Buncăr pentru deșeuri din magazin

Buncăr pentru deșeuri din magazin vă oferă o soluție eficientă și convenabilă pentru gestionarea deșeurilor solide. Puteți fi siguri că gunoiul va fi colectat și evacuat rapid și în siguranță.

Container 8m3

Container pentru gunoi – instrument universal în evacuarea deșeurilor de diverse volume, precum și pentru colectarea deșeurilor de construcție.

1 600 Lei
până la 48 ore
Volum

8 metri cubi

Încărcătură utilă

Până la 10 tone

Material de fabricație

Metal

Buncăr pentru deșeuri din magazin în Chișinău

Buncăr pentru deșeuri din magazin în Chișinău oferă o gamă largă de aplicații, adaptându-se nevoilor dvs. specifice. Fie că aveți un magazin mic sau un supermarket, buncărul nostru pentru deșeuri poate gestiona eficient gunoiul rezultat din construcție, renovare, reparație sau curățenie generală.

De la ambalaje și materiale reciclabile până la frunze, crengi și zăpadă, serviciul nostru asigură o gestionare corectă și promptă a diverselor tipurilor de deșeuri.

Evacuarea deșeurilor din construcții

Evacuare gunoi rămas după construcția sau reconstrucția unei clădiri, renovarea unui apartament, unei case sau spațiului de oficii.

Evacuarea deșeurilor
menajere solide

Evacuarea deșeurilor menajere solide: deșeuri de hârtie și carton, produse polimerice, sticlă, deșeuri de celuloză sau lemn, deșeuri textile, fier vechi, produse din piele, cauciuc.

Evacuare mobilier vechi și aparate de uz casnic

Evacuare mobilier vechi și aparate de uz casnic inutile. De asemenea, puteți comanda și serviciile de hamali pentru mutarea și încărcarea altor deșeuri sau sacilor cu gunoi.

Evacuarea frunzelor uscate, a zăpezii

Evacuarea crengilor, frunzelor uscate și zăpezii din sector privat, curți, zonele din fața magazinelor și a clădirilor cu oficii.

Vom răspunde la orice întrebări
Vă vom informa despre toate detaliile, condițiile contractului și prețuri.