Menu
În raza mun. Chișinău
Lu - Vi: 8:00 - 20:00, Sâ: 8:00 - 18:00

Buncăr pentru gunoi din construcții

Buncăr pentru gunoi din construcții este soluția perfectă pentru gestionarea deșeurilor rezultate din activitățile de construcție, renovare și reparație în Chișinău.

Container 8m3

Container pentru gunoi – instrument universal în evacuarea deșeurilor de diverse volume, precum și pentru colectarea deșeurilor de construcție.

1 600 Lei
până la 48 ore
Volum

8 metri cubi

Încărcătură utilă

Până la 10 tone

Material de fabricație

Metal

Buncăr pentru gunoi din construcții în Chișinău

Buncăr pentru gunoi din construcții în Chișinău vă oferă numeroase avantaje și utilizări diverse. Fie că aveți nevoie de un loc unde să depozitați resturile de materiale de construcție, fie că trebuie să eliminați rapid și eficient deșeurile rezultate din demolări sau renovări, serviciul nostru este gândit să acopere toate aceste nevoi.

Cu un buncăr pentru gunoi, puteți să gestionați eficient deșeurile de beton, cărămizi, plăci de gips-carton, și alte materiale, contribuind astfel la un mediu de lucru mai curat și mai organizat.

De asemenea, acest serviciu este ideal pentru colectarea deșeurilor din proiectele de amenajări interioare și exterioare, asigurându-vă că toate materialele reziduale sunt gestionate în mod responsabil și ecologic.

Evacuarea deșeurilor din construcții

Evacuare gunoi rămas după construcția sau reconstrucția unei clădiri, renovarea unui apartament, unei case sau spațiului de oficii.

Evacuarea deșeurilor
menajere solide

Evacuarea deșeurilor menajere solide: deșeuri de hârtie și carton, produse polimerice, sticlă, deșeuri de celuloză sau lemn, deșeuri textile, fier vechi, produse din piele, cauciuc.

Evacuare mobilier vechi și aparate de uz casnic

Evacuare mobilier vechi și aparate de uz casnic inutile. De asemenea, puteți comanda și serviciile de hamali pentru mutarea și încărcarea altor deșeuri sau sacilor cu gunoi.

Evacuarea frunzelor uscate, a zăpezii

Evacuarea crengilor, frunzelor uscate și zăpezii din sector privat, curți, zonele din fața magazinelor și a clădirilor cu oficii.

Vom răspunde la orice întrebări
Vă vom informa despre toate detaliile, condițiile contractului și prețuri.