Menu
În raza mun. Chișinău
Lu - Vi: 8:00 - 20:00, Sâ: 8:00 - 18:00

Buncăr pentru îndepărtarea deșeurilor

Buncăr pentru îndepărtarea deșeurilor este soluția ideală pentru gestionarea eficientă și rapidă a gunoiului. Fie că sunteți un antreprenor în domeniul construcțiilor sau un proprietar care realizează face reparație sau curățenie generală.

Container 8m3

Container pentru gunoi – instrument universal în evacuarea deșeurilor de diverse volume, precum și pentru colectarea deșeurilor de construcție.

1 600 Lei
până la 48 ore
Volum

8 metri cubi

Încărcătură utilă

Până la 10 tone

Material de fabricație

Metal

Buncăr pentru îndepărtarea deșeurilor în Chișinău

Buncăr pentru îndepărtarea deșeurilor în Chișinău reprezintă o opțiune versatilă pentru diferite tipuri de proiecte. Deșeurile rezultate din demolări, resturile de materiale de construcție, molozul, lemnul, metalul și alte tipuri de deșeuri pot fi gestionate eficient cu ajutorul nostru.

Pe lângă serviciul de bază, oferim și servicii de hamali pentru a asigura o manipulare sigură și rapidă a deșeurilor, economisindu-vă timp și efort fizic.

Evacuarea deșeurilor din construcții

Evacuare gunoi rămas după construcția sau reconstrucția unei clădiri, renovarea unui apartament, unei case sau spațiului de oficii.

Evacuarea deșeurilor
menajere solide

Evacuarea deșeurilor menajere solide: deșeuri de hârtie și carton, produse polimerice, sticlă, deșeuri de celuloză sau lemn, deșeuri textile, fier vechi, produse din piele, cauciuc.

Evacuare mobilier vechi și aparate de uz casnic

Evacuare mobilier vechi și aparate de uz casnic inutile. De asemenea, puteți comanda și serviciile de hamali pentru mutarea și încărcarea altor deșeuri sau sacilor cu gunoi.

Evacuarea frunzelor uscate, a zăpezii

Evacuarea crengilor, frunzelor uscate și zăpezii din sector privat, curți, zonele din fața magazinelor și a clădirilor cu oficii.

Vom răspunde la orice întrebări
Vă vom informa despre toate detaliile, condițiile contractului și prețuri.