Menu
În raza mun. Chișinău
Lu - Vi: 8:00 - 20:00, Sâ: 8:00 - 18:00

Container pentru deșeuri de închiriat

Container pentru deșeuri de închiriat este soluția ideală pentru gestionarea eficientă a deșeurilor în Chișinău. Indiferent dacă faceți lucrări de reparație sau aveți nevoie de o modalitate rapidă și convenabilă de a scăpa de gunoi.

Container 8m3

Container pentru gunoi – instrument universal în evacuarea deșeurilor de diverse volume, precum și pentru colectarea deșeurilor de construcție.

1 600 Lei
până la 48 ore
Volum

8 metri cubi

Încărcătură utilă

Până la 10 tone

Material de fabricație

Metal

Container pentru deșeuri de închiriat în Chișinău

Container pentru deșeuri de închiriat vă oferă flexibilitatea necesară pentru a gestiona diverse tipuri de deșeuri. Fie că renovați o locuință sau pur și simplu aveți de curățat un spațiu mare.

În plus, serviciul include și opțiunea de a beneficia de ajutorul hamalilor noștri profesioniști, asigurându-vă că deșeurile sunt colectate și încărcate rapid.

Acest serviciu este ideal pentru proprietarii de case, contractorii de construcții și firmele de renovare care doresc să mențină șantierele curate și organizate.

Evacuarea deșeurilor din construcții

Evacuare gunoi rămas după construcția sau reconstrucția unei clădiri, renovarea unui apartament, unei case sau spațiului de oficii.

Evacuarea deșeurilor
menajere solide

Evacuarea deșeurilor menajere solide: deșeuri de hârtie și carton, produse polimerice, sticlă, deșeuri de celuloză sau lemn, deșeuri textile, fier vechi, produse din piele, cauciuc.

Evacuare mobilier vechi și aparate de uz casnic

Evacuare mobilier vechi și aparate de uz casnic inutile. De asemenea, puteți comanda și serviciile de hamali pentru mutarea și încărcarea altor deșeuri sau sacilor cu gunoi.

Evacuarea frunzelor uscate, a zăpezii

Evacuarea crengilor, frunzelor uscate și zăpezii din sector privat, curți, zonele din fața magazinelor și a clădirilor cu oficii.

Vom răspunde la orice întrebări
Vă vom informa despre toate detaliile, condițiile contractului și prețuri.