În Chișinău
Lu - Vi: 8:00 - 20:00, Sâ: 8:00 - 18:00

Închiriere containere pentru gunoi de construcții în Chișinău

Un container pentru evacuarea deșeurilor este convenabil în cazurile când doriți să scăpați de deșeuri industriale, menajere sau de construcții, în raza orașului Chișinău. Arendarea/Închirierea containerelor pe oră vă permite să rezolvați problema eliminării unei cantități mari de deșeuri dintr-o singură dată, la un cost minim.

Container 8m3

Container pentru deșeuri – instrument universal pentru evacuarea tuturor tipurilor de gunoi, de diverse volume, precum și pentru eliminarea deșeurilor de construcție.

1 600 Lei
până la 48 ore
Volum

8 metri cubi

Încărcătură utilă

până la 10 tone

Material de fabricație

Metal

Evacuarea deșeurilor cu container în Chișinău

Evacuarea deșeurilor cu container — este un serviciu solicitat în orice moment al anului. Această modalitate de a elimina gunoiul este practică și convenabilă. Containerul va ajuta la rezolvarea problemei eliminării unui volum mare de deșeuri în cel mai scurt timp posibil, astfel încât să puteți continua lucrările de construcție sau reparații sau să pregătiți obiectul din timp, pentru a-l prezenta cumpărătorului. Clienții noștri pot alege singuri ora, precum și frecvența evacuării containerului: regulat sau o singură dată. Dacă este necesar, angajații noștri vor înlocui containerul plin cu deșeuri, cu unul gol, la ora stabilită.

Evacuarea deșeurilor de construcție

Eliminarea oricărui gunoi rămas după construcția sau reconstrucția unei clădiri, renovarea unui apartament, casă sau spațiului de oficii.

Evacuarea deșeurilor
menajere solide

Eliminarea deșeurilor menajere solide: deșeuri de hârtie și carton, produse polimerice, sticlă, deșeuri de celuloză sau lemn, deșeuri textile, fier vechi, produse din piele, cauciuc.

Evacuarea mobilierului vechi și a aparatelor de uz casnic

Eliminarea mobilierului vechi și a aparatelor de uz casnic inutile, în Chișinău. De asemenea, puteți comanda și serviciile de hamali pentru mutarea și încărcarea altor deșeuri sau saci cu gunoi.

Evacuarea frunzelor uscate, a zăpezii

Evacuarea gunoiului, copacilor, crengilor, frunzelor uscate și a zăpezii din sectorul privat, curțile clădirilor de apartamente, zonele din fața magazinelor și a clădirilor cu oficii.

Vom răspunde la orice întrebări

Vă vom informa despre toate detaliile, condițiile contractului și prețuri.