Menu
În raza mun. Chișinău
Lu - Vi: 8:00 - 20:00, Sâ: 8:00 - 18:00

Container pentru gunoi din birou

Container pentru gunoi din birou este soluția potrivită pentru a menține mediul de lucru curat și organizat. Fie că merge vorba despre gunoi rămas în urma lucrărilor de reparație sau curățenie generală în oficii sau depozite.

Container 8m3

Container pentru gunoi – instrument universal în evacuarea deșeurilor de diverse volume, precum și pentru colectarea deșeurilor de construcție.

1 600 Lei
până la 48 ore
Volum

8 metri cubi

Încărcătură utilă

Până la 10 tone

Material de fabricație

Metal

Container pentru gunoi din birou în Chișinău

Container pentru gunoi din birou în Chișinău reprezintă o soluție versatilă și eficientă pentru orice tip de oficii. De la birouri mici la depozite mari, utilizarea unui container special destinat colectării deșeurilor este esențială pentru a menține un mediu de lucru curat.

Acest serviciu nu doar că ajută la gestionarea deșeurilor obișnuite, dar este ideal și pentru situațiile în care se fac renovări sau reamenajări, când cantitatea de deșeuri crește considerabil.

De asemenea, un container pentru gunoi din birou poate fi utilizat pentru a colecta și recicla hârtia, plasticul și alte materiale reutilizabile, contribuind astfel la protejarea mediului înconjurător.

Evacuarea deșeurilor din construcții

Evacuare gunoi rămas după construcția sau reconstrucția unei clădiri, renovarea unui apartament, unei case sau spațiului de oficii.

Evacuarea deșeurilor
menajere solide

Evacuarea deșeurilor menajere solide: deșeuri de hârtie și carton, produse polimerice, sticlă, deșeuri de celuloză sau lemn, deșeuri textile, fier vechi, produse din piele, cauciuc.

Evacuare mobilier vechi și aparate de uz casnic

Evacuare mobilier vechi și aparate de uz casnic inutile. De asemenea, puteți comanda și serviciile de hamali pentru mutarea și încărcarea altor deșeuri sau sacilor cu gunoi.

Evacuarea frunzelor uscate, a zăpezii

Evacuarea crengilor, frunzelor uscate și zăpezii din sector privat, curți, zonele din fața magazinelor și a clădirilor cu oficii.

Vom răspunde la orice întrebări
Vă vom informa despre toate detaliile, condițiile contractului și prețuri.