Menu
În raza mun. Chișinău
Lu - Vi: 8:00 - 20:00, Sâ: 8:00 - 18:00

Container pentru gunoi din casă privată

Container pentru gunoi din casă privată este soluția ideală pentru gestionarea eficientă și ecologică a deșeurilor din locuință. În Chișinău, acest serviciu vă oferă comoditatea de a păstra curățenia și ordinea în gospodărie.

Container 8m3

Container pentru gunoi – instrument universal în evacuarea deșeurilor de diverse volume, precum și pentru colectarea deșeurilor de construcție.

1 600 Lei
până la 48 ore
Volum

8 metri cubi

Încărcătură utilă

Până la 10 tone

Material de fabricație

Metal

Container pentru gunoi din sector privat în Chișinău

Container pentru gunoi din sector privat în Chișinău vă permite să colectați și să eliminați deșeurile casnice într-un mod simplu și eficient. Fie că faceți curățenie generală, renovați locuința sau organizați un eveniment acasă, acest serviciu este esențial pentru a menține un mediu curat și sănătos.

Utilizarea containerelor pentru gunoi este variată: de la colectarea resturilor menajere solide sau deșeurilor de grădină, la cele rezultate din proiectele de construcții sau renovări.

Containerul este perfect pentru a aduna resturile vegetale, frunzele căzute toamna, crengile tăiate, precum și pentru deșeurile produse în urma unor reparații minore, cum ar fi bucăți de ghips-carton, resturi de lemn sau alte materiale nepericuloase.

Evacuarea deșeurilor din construcții

Evacuare gunoi rămas după construcția sau reconstrucția unei clădiri, renovarea unui apartament, unei case sau spațiului de oficii.

Evacuarea deșeurilor
menajere solide

Evacuarea deșeurilor menajere solide: deșeuri de hârtie și carton, produse polimerice, sticlă, deșeuri de celuloză sau lemn, deșeuri textile, fier vechi, produse din piele, cauciuc.

Evacuare mobilier vechi și aparate de uz casnic

Evacuare mobilier vechi și aparate de uz casnic inutile. De asemenea, puteți comanda și serviciile de hamali pentru mutarea și încărcarea altor deșeuri sau sacilor cu gunoi.

Evacuarea frunzelor uscate, a zăpezii

Evacuarea crengilor, frunzelor uscate și zăpezii din sector privat, curți, zonele din fața magazinelor și a clădirilor cu oficii.

Vom răspunde la orice întrebări
Vă vom informa despre toate detaliile, condițiile contractului și prețuri.