Menu
În raza mun. Chișinău
Lu - Vi: 8:00 - 20:00, Sâ: 8:00 - 18:00

Container pentru gunoi din construcții

Container pentru gunoi din construcții este soluția pentru gestionarea deșeurilor rezultate din activitățile de construcție și renovare. Gestionăm responsabil deșeurile, fie că este vorba de mici lucrări de reparație sau proiecte mari de construcție.

Container 8m3

Container pentru gunoi – instrument universal în evacuarea deșeurilor de diverse volume, precum și pentru colectarea deșeurilor de construcție.

1 600 Lei
până la 48 ore
Volum

8 metri cubi

Încărcătură utilă

Până la 10 tone

Material de fabricație

Metal

Container pentru gunoi din construcții în Chișinău

Container pentru gunoi din construcții în Chișinău este esențial pentru diverse utilizări. Acest serviciu este perfect pentru colectarea deșeurilor provenite din demolări, renovări interioare și exterioare, reparații de drumuri, sau orice alt tip de lucrări care generează cantități mari de gunoi.

Utilizând containerul, pot fi eliminate rapid și eficient resturile de materiale de construcție, cum ar fi betonul, cărămizile, țiglele, lemnul și alte materiale.

Evacuarea deșeurilor din construcții

Evacuare gunoi rămas după construcția sau reconstrucția unei clădiri, renovarea unui apartament, unei case sau spațiului de oficii.

Evacuarea deșeurilor
menajere solide

Evacuarea deșeurilor menajere solide: deșeuri de hârtie și carton, produse polimerice, sticlă, deșeuri de celuloză sau lemn, deșeuri textile, fier vechi, produse din piele, cauciuc.

Evacuare mobilier vechi și aparate de uz casnic

Evacuare mobilier vechi și aparate de uz casnic inutile. De asemenea, puteți comanda și serviciile de hamali pentru mutarea și încărcarea altor deșeuri sau sacilor cu gunoi.

Evacuarea frunzelor uscate, a zăpezii

Evacuarea crengilor, frunzelor uscate și zăpezii din sector privat, curți, zonele din fața magazinelor și a clădirilor cu oficii.

Vom răspunde la orice întrebări
Vă vom informa despre toate detaliile, condițiile contractului și prețuri.