Menu
În raza mun. Chișinău
Lu - Vi: 8:00 - 20:00, Sâ: 8:00 - 18:00

Container pentru gunoi din depozit

Container pentru gunoi din depozit este soluția ideală pentru gestionarea eficientă a deșeurilor. Indiferent de cantitatea de gunoi, acest serviciu vă asigură o evacuare rapidă, contribuind la menținerea unui mediu curat și organizat.

Container 8m3

Container pentru gunoi – instrument universal în evacuarea deșeurilor de diverse volume, precum și pentru colectarea deșeurilor de construcție.

1 600 Lei
până la 48 ore
Volum

8 metri cubi

Încărcătură utilă

Până la 10 tone

Material de fabricație

Metal

Container pentru gunoi din depozit în Chișinău

Container pentru gunoi din depozit în Chișinău poate fi utilizat în diverse situații, oferindu-vă flexibilitate și eficiență. Fie că este vorba despre deșeuri industriale, resturi de materiale de construcții, sau pur și simplu gunoi menajer solid, containerul nostru este adaptat pentru a răspunde tuturor nevoilor.

De asemenea, colaborarea noastră vă oferă servicii de hamali pentru colectarea și încărcarea deșeurilor.

Evacuarea deșeurilor din construcții

Evacuare gunoi rămas după construcția sau reconstrucția unei clădiri, renovarea unui apartament, unei case sau spațiului de oficii.

Evacuarea deșeurilor
menajere solide

Evacuarea deșeurilor menajere solide: deșeuri de hârtie și carton, produse polimerice, sticlă, deșeuri de celuloză sau lemn, deșeuri textile, fier vechi, produse din piele, cauciuc.

Evacuare mobilier vechi și aparate de uz casnic

Evacuare mobilier vechi și aparate de uz casnic inutile. De asemenea, puteți comanda și serviciile de hamali pentru mutarea și încărcarea altor deșeuri sau sacilor cu gunoi.

Evacuarea frunzelor uscate, a zăpezii

Evacuarea crengilor, frunzelor uscate și zăpezii din sector privat, curți, zonele din fața magazinelor și a clădirilor cu oficii.

Vom răspunde la orice întrebări
Vă vom informa despre toate detaliile, condițiile contractului și prețuri.