Menu
În raza mun. Chișinău
Lu - Vi: 8:00 - 20:00, Sâ: 8:00 - 18:00

Dubă pentru scoaterea gunoiului

Dubă pentru scoaterea gunoiului este soluția perfectă pentru nevoile de evacuare a deșeurilor în Chișinău. Indiferent dacă aveți deșeuri de construcții sau alte tipuri de resturi, noi vă oferim un serviciu prompt și eficient.

Dubă pentru scoaterea gunoiului Chișinău

Dubă pentru scoaterea gunoiului Chișinău este destinată să facă față celor mai exigente cerințe. Suntem echipați cu vehicule moderne și personal bine pregătit pentru a asigura evacuarea rapidă a gunoiului.

Fie că aveți de eliminat deșeuri de construcții sau reparații, mobilă veche sau alte tipuri de gunoi, noi suntem pregătiți să intervenim rapid. Serviciul nostru este ideal pentru proiecte de construcție, renovare, curățenie generală sau orice altă situație în care este necesară evacuarea deșeurilor cu o dubă.

Ne ocupăm de tot procesul, de la încărcarea deșeurilor în vehicul până la transportul și eliminarea acestora în locuri autorizate. Astfel, vă puteți concentra pe activitățile importante, știind că problema gunoiului este rezolvată de profesioniști.

Dubă pentru evacuarea deșeurilor

Dubă pentru evacuarea deșeurilor reprezintă o soluție flexibilă pentru multiple situații. Serviciul nostru este conceput să răspundă tuturor cerințelor dumneavoastră.

Contactați-ne astăzi pentru a beneficia de un serviciu rapid și de înaltă calitate. Echipa noastră este pregătită să răspundă prompt solicitărilor dumneavoastră și să vă asigure un mediu curat și sănătos.

Nu ezitați să ne sunați sau să ne scrieți pe rețelele de socializare. Veți obține un serviciu de încredere, adaptat perfect nevoilor dvs.

Cât costă dubă pentru scoaterea gunoiului?

Dubă pentru scoaterea gunoiului în Chișinău costă de la 900 Lei/rută. Vă vom oferi un container sau o mașină la momentul potrivit.

Serviciu Condiții de utilizare Preț
Sprinter 14 m3
PÂNĂ LA 1.5 TONE
30 min. încărcare gratis 900 Lei/rută
Sprinter 14 m3
PÂNĂ LA 2 TONE
30 min. încărcare gratis 1000 Lei/rută
Container 8 m3
PÂNĂ LA 10 TONE
24 ore staționare gratis 1600 Lei/rută
Hamal Curățare, colectare,
încărcare
200 Lei/oră

* Evacuăm gunoi în raza or. Chișinău și suburbii. Prețurile pot varia în funcție de localitate.