Menu
În raza mun. Chișinău
Lu - Vi: 8:00 - 20:00, Sâ: 8:00 - 18:00

Evacuare canapea veche

Evacuare canapea veche reprezintă soluția ideală pentru cei care doresc să scape rapid și eficient de mobilierul vechi și uzat din locuința lor. Fie că vă mutați într-o casă nouă sau doar doriți să faceți loc pentru mobilierul nou.

Evacuare canapea veche Chișinău

Evacuare canapea veche Chișinău este exact ceea ce aveți nevoie atunci când vine vorba de eliberarea spațiului de mobilierul uzat. Serviciul nostru este versatil și poate fi utilizat în diverse situații, oferindu-vă libertatea de a vă reorganiza spațiul fără bătăi de cap.

În primul rând, serviciul este perfect pentru cei care se mută într-o locuință nouă și doresc să își înceapă viața într-un spațiu bine organizat. Echipa noastră se va ocupa de tot procesul, de la ridicarea canapelei vechi până la transportul și eliminarea ei în mod responsabil.

Evacuarea canapele vechi cu hamali

Evacuarea canapele vechi cu hamali este o soluție excelentă pentru cei care doresc să facă loc pentru mobilier nou. Achiziționarea unei canapele noi poate fi un moment de bucurie, dar procesul de a scăpa de cea veche poate fi descurajant. Serviciul nostru vă scapă de acest stres, asigurându-vă că vechea canapea va fi evacuată rapid.

Prin utilizarea serviciului, beneficiați de un timp de răspuns rapid și de o echipă gata să intervină prompt. Suntem conștienți de importanța timpului dvs. și ne străduim să oferim servicii rapide, pentru a vă permite să reveniți la activitățile zilnice cât mai repede posibil.

Pentru a beneficia de serviciul nostru, nu ezitați să ne contactați. Suntem disponibili pentru a răspunde la toate întrebările. Ne puteți suna la telefon sau ne puteți scrie pe rețelele de socializare pentru a stabili detaliile.

Cât costă evacuare canapea veche?

Evacuare canapea veche în Chișinău costă de la 900 Lei/rută. Vă vom oferi un container sau o mașină la momentul potrivit.

Serviciu Condiții de utilizare Preț
Sprinter 14 m3
PÂNĂ LA 1.5 TONE
30 min. încărcare gratis 900 Lei/rută
Sprinter 14 m3
PÂNĂ LA 2 TONE
30 min. încărcare gratis 1000 Lei/rută
Container 8 m3
PÂNĂ LA 10 TONE
24 ore staționare gratis 1600 Lei/rută
Hamal Curățare, colectare,
încărcare
200 Lei/oră

* Evacuăm gunoi în raza or. Chișinău și suburbii. Prețurile pot varia în funcție de localitate.