Menu
În raza mun. Chișinău
Lu - Vi: 8:00 - 20:00, Sâ: 8:00 - 18:00

Închiriere container pentru deșeuri

Închiriere container pentru deșeuri este soluția ideală pentru gestionarea deșeurilor din construcții și alte tipuri de reziduuri în Chișinău. Vă ajută să mențineți curățenia.

Container 8m3

Container pentru gunoi – instrument universal în evacuarea deșeurilor de diverse volume, precum și pentru colectarea deșeurilor de construcție.

1 600 Lei
până la 48 ore
Volum

8 metri cubi

Încărcătură utilă

Până la 10 tone

Material de fabricație

Metal

Închiriere container deșeuri construcții Chișinău

Închiriere container deșeuri construcții Chișinău vă permite să gestionați diverse tipuri de deșeuri rezultate din activitățile de construcție. Fie că este vorba de moloz, resturi de materiale de construcție sau alte tipuri de reziduuri, acest serviciu asigură o soluție practică și eficientă.

Pe lângă utilizarea în proiectele de construcție, containerele pot fi folosite și pentru evenimente mari, curățenia generală a unui spațiu comercial sau rezidențial, precum și pentru colectarea și eliminarea deșeurilor din grădini și curți.

Evacuarea deșeurilor din construcții

Evacuare gunoi rămas după construcția sau reconstrucția unei clădiri, renovarea unui apartament, unei case sau spațiului de oficii.

Evacuarea deșeurilor
menajere solide

Evacuarea deșeurilor menajere solide: deșeuri de hârtie și carton, produse polimerice, sticlă, deșeuri de celuloză sau lemn, deșeuri textile, fier vechi, produse din piele, cauciuc.

Evacuare mobilier vechi și aparate de uz casnic

Evacuare mobilier vechi și aparate de uz casnic inutile. De asemenea, puteți comanda și serviciile de hamali pentru mutarea și încărcarea altor deșeuri sau sacilor cu gunoi.

Evacuarea frunzelor uscate, a zăpezii

Evacuarea crengilor, frunzelor uscate și zăpezii din sector privat, curți, zonele din fața magazinelor și a clădirilor cu oficii.

Vom răspunde la orice întrebări
Vă vom informa despre toate detaliile, condițiile contractului și prețuri.