Menu
În raza mun. Chișinău
Lu - Vi: 8:00 - 20:00, Sâ: 8:00 - 18:00

Ridicarea mobilierului uzat

Ridicarea mobilierului uzat este serviciul esențial pentru toți cei care doresc să-și elibereze spațiul de piese de mobilier vechi sau deteriorate. Oferim o soluție rapidă pentru a vă ajuta să scăpați de mobilierul neutilizat.

Ridicare mobilier uzat Chișinău

Ridicare mobilier uzat Chișinău este un pas important pentru menținerea unui spațiu curat și organizat. Prin acest serviciu, ne asigurăm că toate piesele de mobilier nedorite sunt preluate și eliminate corespunzător. Indiferent dacă aveți canapele, paturi, mese sau dulapuri de care trebuie să scăpați, noi suntem aici pentru a vă ajuta.

Fie că renovați locuința, vă mutați într-o nouă casă sau pur și simplu doriți să scăpați de mobilierul vechi, serviciul nostru este soluția perfectă. Echipa noastră de profesioniști se va ocupa de toate detaliile, astfel încât dvs. să nu vă faceți griji cu privire la transport sau manipulare cu greutăți.

Ridicarea mobilei vechi cu hamali

Ridicarea mobilei vechi cu hamali vă economisește timpul personal și efortul fizic. În loc să vă ocupați personal de eliminarea mobilierului vechi, puteți apela la profesioniștii noștri care se vor asigura că totul este realizat corespunzător. Astfel, vă puteți concentra pe alte activități importante, știind că mobilierul nedorit va fi scos cu grijă.

Serviciul nu se limitează doar la eliminarea pieselor de mobilier din locuințe. Acest serviciu este ideal și pentru oficii, spații comerciale sau orice alt tip de proprietate. Dacă aveți mobilier vechi sau deteriorat în biroul dvs., noi vă putem ajuta să-l eliminați.

Apelați la echipa noastră și bucurați-vă de un spațiu mai liber și mai organizat. Ne puteți suna sau ne puteți scrie pe rețelele de socializare.

Cât costă ridicarea mobilierului uzat?

Ridicarea mobilierului uzat în Chișinău costă de la 900 Lei/rută. Vă vom oferi un container sau o mașină la momentul potrivit.

Serviciu Condiții de utilizare Preț
Sprinter 14 m3
PÂNĂ LA 1.5 TONE
30 min. încărcare gratis 900 Lei/rută
Sprinter 14 m3
PÂNĂ LA 2 TONE
30 min. încărcare gratis 1000 Lei/rută
Container 8 m3
PÂNĂ LA 10 TONE
24 ore staționare gratis 1600 Lei/rută
Hamal Curățare, colectare,
încărcare
200 Lei/oră

* Evacuăm gunoi în raza or. Chișinău și suburbii. Prețurile pot varia în funcție de localitate.