În Chișinău
Lu - Vi: 8:00 - 20:00, Sâ: 8:00 - 18:00

Skip container pentru gunoi din construcții în Chișinău

Skip container pentru gunoi din construcții este convenabil în cazurile când doriți să scăpați de deșeuri de construcții, industrial sau menajer, în raza orașului Chișinău. Arendarea/Închirierea containerelor skip pe oră vă permite să rezolvați problema eliminării unei cantități mari de deșeuri dintr-o singură dată, la un cost minim.

Skip container 8m3

Skip container pentru gunoi – instrument universal pentru evacuarea tuturor tipurilor de deșeuri, de volume mari. Un buncăr pentru gunoi este în special potrivit pentru colectarea gunoiului din construcții

1 600 Lei
până la 48 ore
Volum

8 metri cubi

Încărcătură utilă

până la 10 tone

Material de fabricație

Metal rezistent

Skip container pentru gunoi de închiriat în Chișinău

Skip container pentru gunoi în chirie — este un serviciu solicitat în orice moment al anului. Această modalitate de a elimina gunoiul este practică și convenabilă. Un buncăr skip va ajuta la rezolvarea problemei eliminării unui volum mare de deșeuri în cel mai scurt timp posibil, astfel încât să puteți continua lucrările de construcție sau reparații sau să pregătiți obiectul din timp, pentru a-l prezenta cumpărătorului. Clienții noștri pot alege singuri ora, precum și frecvența evacuării containerului: regulat sau o singură dată. Dacă este necesar, angajații noștri vor înlocui containerul plin cu deșeuri, cu unul gol, la ora stabilită.

Skip container pentru gunoi de construcție

Skip container pentru gunoi rămas după construcția sau reconstrucția unei clădiri, renovarea unui apartament, casă sau spațiului de oficii.

Skip container pentru
gunoi menajer solid

Skip container pentru gunoi menajer solid: deșeuri de hârtie și carton, produse polimerice, sticlă, deșeuri de celuloză sau lemn, deșeuri textile, fier vechi, produse din piele, cauciuc.

Skip container pentru mobilier vechi și aparate de uz casnic

Skip container pentru mobilier vechi și aparate de uz casnic inutile, în Chișinău. De asemenea, puteți comanda și serviciile de hamali pentru mutarea și încărcarea altor deșeuri sau saci cu gunoi.

Skip container pentru frunze uscate, zăpadă

Skip container pentru gunoi, copaci, crengi, frunze uscate și zăpadă pentru sector privat, curțile clădirilor de apartamente, zonele din fața magazinelor și a clădirilor cu oficii.

Vom răspunde la orice întrebări

Vă vom informa despre toate detaliile, condițiile contractului și prețuri.