În Chișinău
Lu - Vi: 8:00 - 20:00, Sâ: 8:00 - 18:00

Automobil pentru evacuarea deșeurilor în Chișinău

Compania «Salubris.MD» va efectua evacuarea deșeurilor cu propriile mașini, în condiții avantajoase pentru dvs., de oriunde din Chișinău! Un automobil pentru evacuarea deșeurilor și gunoiului ajunge la destinație în doar 20 de minute.

Un automobil pentru evacuarea deșeurilor poate fi comandat atât împreună cu servicii hamali, cât și fără. Dacă o astfel de autoutilitară este cea mai bună opțiune pentru volume mici de deșeuri, atunci pentru eliminarea volumelor mari de gunoi, în loc de mai multe deplasări cu o mașină cu tonaj redus, este mai convenabil să închiriați un container cu un volum de 8m3.

Automobil pentru evacuarea deșeurilor în Chișinău

Automobil pentru evacuarea deșeurilor: avantaje și subtilități

Mândria companiei «Salubris.MD» și instrumentul principal în munca noastră este o flotă mare de transport deținută de noi. Furgonetele noastre au o capacitate de încărcare de până la o tonă și jumătate. Transportul gunoiului cu o autoutilitară în Chișinău este solicitat din mai multe motive:

  • este ideal pentru transportul urban, ceea ce permite să se manevreze cu ușurință în curți înguste și sub arcade joase, între rânduri dense de mașini și să se parcheze cât mai aproape de locul de încărcare;
  • transportul unor volume mici de gunoi fără costuri materiale inutile;
  • dimensiunea mașinii vă permite să transportați deșeuri de volume mici și mari;
  • gama automobilelor noastre este reprezentată de mai multe tipuri de caroserii, ceea ce extinde semnificativ posibilitățile de planificare a transportului, în urma cărora nu trebuie să plătiți în exces pentru deplasări inutile;
  • încărcare convenabilă: distanța de la baza platformei la sol nu este mai mare de un metru.

Toate automobilele pentru evacuarea deșeurilor sunt în stare tehnică excelentă și sunt la dispoziția dvs. împreună cu echipajul, în orice moment.