În Chișinău
Lu - Vi: 8:00 - 20:00, Sâ: 8:00 - 18:00

Evacuarea deșeurilor cu container în Chișinău

Compania «Salubris.MD» efectuează evacuarea deșeurilor cu container. Eliminăm zăpada, gunoi de construcții și deșeurile menajere solide. Avem propria noastră flotă de vehicule speciale, angajați de încredere și prețuri accesibile. Lucrăm cu companii și persoane fizice în tot Chișinăul.

Evacuarea deșeurilor cu container este un serviciu solicitat în orice moment al anului. Este practic și convenabil. Clienții singuri aleg timpul și frecvența evacuării: regulat sau de o singură dată.

La ora stabilită, angajații noștri înlocuiesc containerul plin, cu unul gol. Apoi, deșeurile sunt duse la o gunoiște autorizată. Noi ne-am angajat să respectăm programul de lucru, astfel încât să puteți fi siguri că nu mai trebuie să vă faceți griji.

Evacuarea deșeurilor cu container în Chișinău

Cum de comandat evacuarea deșeurilor cu container în Chișinău?

Puteți comanda evacuarea deșeurilor cu container sunând la 079-999-333, contactându-ne în «chat» de pe acest site sau scriind un mesaj pe rețeaua de socializare.

  • Prin conversația cu dvs., primim informațiile necesare: ce fel de gunoi trebuie eliminat, în ce volume și unde este amplasat (este important să fie disponibil un spațiu liber pentru transport și container).
  • Pe baza informației primite, selectăm vehiculul optim și numărul necesar de containere. De regulă, un singur container de 8m3 este suficient pentru colectarea deșeurilor rămase după renovarea într-un apartament sau curățenie într-un garaj.
  • Aflăm, dacă aveți nevoie de ajutorul hamalilor noștri sau sunteți gata să efectuați colectarea deșeurilor de sine stătător.
  • De asemenea, aflăm dacă este necesar să ducem gunoiul de o singură dată sau se va face regulat. În cel din urmă caz, cu dvs. va fi convenit un program convenabil de evacuare regulată a deșeurilor.
  • În continuare, vom calcula și vom conveni cu dvs. costul lucrării.
  • Servim transportul și containerele la ora convenită. Încheiem un contract pe loc.
  • Eliminăm și evacuăm deșeurile la una din gunoiștile autorizate din Chișinău.

Cu noi, nu doar ieftin, dar și sigur: specialiști cu experiență și propria noastră flotă de vehicule speciale vă stau la dispoziție. Vom ajunge în orice moment convenit cu dumneavoastră!