Menu
În raza mun. Chișinău
Lu - Vi: 8:00 - 20:00, Sâ: 8:00 - 18:00

Evacuarea deșeurilor de la casa de vară în Chișinău

Evacuarea deșeurilor de la casa de vară în Chișinău

Evacuarea deșeurilor de la casa de vară în Chișinău, cu hamali, este un serviciu foarte solicitat. Cel mai adesea, este necesar atunci când construiți sau reparați o casă, cu toate acestea, nu numai deșeurile de construcții, ci și deșeurile menajere solide se pot acumula pe amplasament.

Compania «Salubris.MD» va ajuta la evacuarea deșeurilor din casa de vară, din municipiul Chișinău. Serviciile noastre vă garantează o soluție rapidă la problemele legate de eliminarea deșeurilor de construcții sau menajere, plante și frunze. Vom efectua rapid, eficient și profesional evacuarea gunoiului de la vilă.

Întreaga procedură se desfășoară destul de rapid, datorită faptului că avem experiență în acest domeniu. Avem o întreagă flotă de vehicule necesare pentru evacuarea gunoiului de la fazendă. Dacă un container de 8m3 este prea mult pentru dvs., atunci există posibilitatea de comanda un automobil.

Evacuarea deșeurilor de la casa de vară în Chișinău

Evacuarea deșeurilor de construcții de la vilă, în Chișinău

Construirea sau repararea unei case de vară, înlocuirea unui gard, amenajarea teritoriului, tăierea copacilor, curățarea… — nici măcar acestea încă nu sunt toate sursele de volume mari de gunoi care se acumulează la o casă de vară. Mobilierul și aparatele vechi din apartamente sunt adesea aduse la vilă, care inițial este păcat de aruncat, dar apoi devin inutile. Dacă trebuie să scoateți rapid gunoiul de la vilă, atunci puteți comanda nu numai echipamentul nostru special, ci și hamalii noștri, care vor scoate profesional și prompt gunoiul din locuință, colectându-l în saci sau direct într-un container.

Compania «Salubris.MD» oferă colectarea și evacuarea deșeurilor de la casa de vară în Chișinău. Implicăm hamali calificați și echipamente speciale în procesul de lucru, prin urmare lucrăm rapid, la preț accesibil. Lucrăm atât cu persoane fizice, cât și cu persoane juridice prin numerar și prin transfer bancar. Experții noștri vor veni într-un moment convenabil pentru dvs. și vor scoate gunoiul de la vilă în mod eficient.

Cât costă evacuarea deșeurilor de la casa de vară?

Evacuarea deșeurilor de la casa de vară în Chișinău costă de la 900 Lei/rută. Vă vom oferi un container sau o mașină la momentul potrivit.

Serviciu Condiții de utilizare Preț
Sprinter 14 m3
PÂNĂ LA 1.5 TONE
30 min. încărcare gratis 900 Lei/rută
Sprinter 14 m3
PÂNĂ LA 2 TONE
30 min. încărcare gratis 1000 Lei/rută
Container 8 m3
PÂNĂ LA 10 TONE
24 ore staționare gratis 1600 Lei/rută
Hamal Curățare, colectare,
încărcare
200 Lei/oră

* Evacuăm gunoi în raza or. Chișinău și suburbii. Prețurile pot varia în funcție de localitate.