În Chișinău
Lu - Vi: 8:00 - 20:00, Sâ: 8:00 - 18:00

Evacuarea deșeurilor de la casa privată în Chișinău

Compania «Salubris.MD» efectuează evacuarea deșeurilor de la casa privată, cu container, în Chișinău. Vă vom ajuta să colectați și să încărcați gunoiul, vom transporta deșeurile la gunoiște autorizată.

Oferim o abordare individuală a nevoilor fiecărui client. Alegeți o opțiune convenabilă pentru a serviciului de evacuare a gunoiului și deșeurilor în Chișinău:

  • Încărcăm și evacuăm toate deșeurile dintr-o singură dată. Containerul ajunge pe loc, toate deșeurile sunt încărcate în el și puteți uita de gunoiul inutil – acesta este transportat la gunoiște. Opțiunea este potrivită pentru curățarea sezonieră, reamenajarea clădirilor, deșeuri menajere solide.
  • Transportăm containerul pe măsură ce se umple, apoi îl reîntoarcem înapoi. Proprietarul trebuie să se uite din când în când și să cheme mașina atunci când nu mai există spațiu liber pentru deșeuri. Opțiunea este potrivită pentru șantiere și oricare lucrări la scară largă care generează multe deșeuri de construcții.

Cu o organizare eficientă, evacuarea deșeurilor de pe un teren privat nu este crează dificultăți – în compania «Salubris.MD» veți găsi un format de lucru convenabil și ieftin.

Evacuarea deșeurilor de la casa privată în Chișinău

Container pentru evacuarea deșeurilor menajere și de construcție de la casă privată

Containerele noastre sunt potrivite pentru colectarea deșeurilor menajere solide, voluminoase și de construcții. Pentru casele private, un astfel de container va fi util în timpul construcției sau lucrărilor de renovare. Dacă comandați un astfel de container, înainte de a curăța teritoriul, atunci nu apar dificultăți să colectați frunzele, ramurile și gunoiul de anul trecut care s-a acumulat în timpul iernii.

Pe lângă colectarea gunoiului, evacuăm și frunzele căzute, ramurile și resturile de copaci. Împreună cu deșeurile solide, vom scoate scânduri putrede, blocuri de ferestre și uși, bucăți de beton și altele. Vă vom ajuta să încărcați și să îndepărtați mobilierul, instalațiile sanitare vechi, aparate ruginite. Vom furniza un container pentru evacuarea solului, nisipului, pietrișului. Apropo, evacuăm și zăpada –  așa că sunați, dacă v-ați săturat de grămezi uriașe de zăpadă în timpul iernii.

Evacuăm deșeurile de la casa privată cu container, prin urmare îl putem lăsa pentru o anumită perioadă de timp pentru a fi umplut. De asemenea, oferim servicii de încărcare și descărcare. Sunați-ne!