În Chișinău
Lu - Vi: 8:00 - 20:00, Sâ: 8:00 - 18:00

Evacuarea deșeurilor din magazin și centru comercial în Chișinău

Compania «Salubris.MD» efectuează evacuarea deșeurilor din magazin și din centre comerciale, cu containere. Regiunea de prestare a serviciilor este municipiul Chișinău.

Pentru evacuarea deșeurilor menajere solide și de construcții, oferim containere care se instalează lângă supermarketuri, centre comerciale, pavilioane, depozite alimentare sau alte facilități, în timpul încărcării gunoiului în ele. Transportul deșeurilor este efectuat de o mașină specială sau, de un automobil în cazul unei cantități mici de gunoi. Lucrăm cu toate tipurile de deșeuri menajere solide: produse nepotrivite pentru vânzare, ambalaje deteriorate, deșeuri de construcții, deșeuri de hârtie, plastic etc.

Încărcarea și evacuarea deșeurilor din magazin cu container

Vă vom ajuta să rezolvați problema evacuării deșeurilor din magazin, într-o singură zi, odată pentru totdeauna. Sunați la compania noastră, comandați serviciul și, la sosirea echipei noastre, pur și simplu urmăriți cum își desfășoară munca angajații. Evacuarea deșeurilor este posibilă de la orice punct de vânzare, chiar și de la un dealer auto. În același timp, aveți la dispoziție servicii suplimentare: evacuarea deșeurilor de construcții, dacă magazinul este în proces de reparație.

De asemenea, efectuăm evacuarea sezonieră a gunoiului din zona înconjurătoare: zăpadă, deșeuri vegetale, resturi de copaci, ramuri. Eliminăm gunoiul rămas după renovare, reamenajarea spațiilor, scoatem aparatele vechi, instalațiile sanitare după înlocuire. Trebuie remarcat faptul că acest serviciu poate fi utilizat de orice magazin, fie că este vorba de un centru comercial sau un magazin obișnuit.

Pentru a comanda serviciul, trebuie să contactați operatorii noștri. Cu ajutorul nostru, veți uita pe mult timp de o astfel de problemă, cum ar fi acumularea de gunoi în apropierea magazinului dvs.