Menu
În raza mun. Chișinău
Lu - Vi: 8:00 - 20:00, Sâ: 8:00 - 18:00

Evacuarea deșeurilor din oficiu și depozit în Chișinău

Evacuarea deșeurilor din oficiu și depozit în Chișinău

Compania «Salubris.MD» realizează evacuarea deșeurilor din oficiu și depozit, în Chișinău. Deșeurile vor fi colectate într-un container special și trimise la gunoiște autorizată, în ziua aplicării sau în termen de 24 de ore.

Vă vom ajuta să evacuați deșeurile menajere solide, de construcții și orice alte deșeuri. La fel ca orice obiect de infrastructură, un oficiu sau un centru de afaceri are propriul flux de deșeuri care trebuie eliminat la timp. Vom scoate deșeurile în cel mai scurt timp posibil. Principalele avantaje ale evacuării profesionale a deșeurilor:

  • Flota mare de echipamente speciale de vehicule (nu este nevoie să plătiți în exces către intermediari);
  • Deșeurile sunt transportate la gunoiștele autorizate;
  • Personal competent și îndeplinirea rapidă a comenzilor;
  • Muncă sezonieră (îndepărtarea zăpezii, frunzelor, ramurilor).

Evacuarea deșeurilor din oficiu cu container, în Chișinău

În cazul în care activitatea companiei este însoțită de acumularea unei cantități mari de deșeuri care nu se încadrează într-un automobil, compania noastră oferă spre închiriere containere mari. Acestea sunt fabricate din materiale fiabile, permit depozitarea unor volume impresionante de deșeuri și ocupă un spațiu util minim. Containerele sunt potrivite pentru evacuarea deșeurilor de hârtie, a deșeurilor menajere solide, a resturilor de materiale de construcție etc. Mobilierul defect, uzat sau, pur și simplu nepotrivit pentru interior, este de asemenea evacuat.

Serviciile de colectare și evacuare a gunoiului din oficii pot fi necesare în diferite cazuri:

  • în procesul de curățare generală, dacă trebuie să scăpați de acumulări vechi de gunoi și să eliberați spațiu;
  • după mutarea dintr-o clădire în alta, când devine necesar să se transporte la gunoi articole inutile, mobilier vechi;
  • în timpul și după reparații care implică înlocuirea ferestrelor, ușilor, pereților despărțitori din ghips-carton, ș.a.;

Cerând ajutor angajaților companiei «Salubris.MD», clienții se vor putea retrage complet din operațiunile de colectare, încărcare și descărcare. Echipa care va lucra are toate echipamentele necesare pentru a finaliza rapid sarcina. Angajații noștri sunt pregătiți să elimine deșeurile de la oficii și oferă, de asemenea, lucrări sezoniere: colectarea și transportarea la gropile de gunoi a frunzelor căzute și a zăpezii.

Dacă doriți să îndepărtați deșeurile de construcție acumulate în oficiu, faceți doar un apel și mașina va ajunge la un moment convenabil pentru dvs. Pentru a comanda serviciile noastre, apelați numărul nostru de telefon sau lăsați o cerere în chatul de pe acest site. Managerul va numi costul total al evacuării deșeurilor de la oficiu sau centru de afaceri și va selecta echipamentul potrivit, după clarificarea tuturor detaliilor.

Cât costă evacuarea deșeurilor din oficiu și depozit?

Evacuarea deșeurilor din oficiu și depozit în Chișinău costă de la 1600 Lei/rută. Vă vom oferi un container sau o mașină la momentul potrivit.

Serviciu Condiții de utilizare Preț
Sprinter 14 m3
PÂNĂ LA 1.5 TONE
30 min. încărcare gratis 900 Lei/rută
Sprinter 14 m3
PÂNĂ LA 2 TONE
30 min. încărcare gratis 1000 Lei/rută
Container 8 m3
PÂNĂ LA 10 TONE
24 ore staționare gratis 1600 Lei/rută
Hamal Curățare, colectare,
încărcare
200 Lei/oră

* Evacuăm gunoi în raza or. Chișinău și suburbii. Prețurile pot varia în funcție de localitate.