Menu
În raza mun. Chișinău
Lu - Vi: 8:00 - 20:00, Sâ: 8:00 - 18:00

Evacuarea deșeurilor menajere solide în Chișinău

Evacuarea deșeurilor menajere solide în Chișinău

Compania noastră oferă servicii autorizate în toate raioanele din Chișinău, folosind echipamente noi și utilaje speciale. Realizăm evacuarea deșeurilor menajere solide din apartamente, case particulare și de pe teritoriile întreprinderilor.

Pentru orașele mari, acumularea deșeurilor menajere a devenit o problemă reală care amenință mediul. Numai colectarea regulată a gunoiului și evacuarea deșeurilor solide municipale vor ajuta la curățarea străzilor, prevenind un dezastru ecologic.

Ce tipuri de deșeuri menajere solide evacuăm

Încheierea unui acord cu o companie, pentru evacuarea deșeurilor menajere solide, este decizia corectă pentru locuitorii clădirilor de apartamente, case private, organizații. Diverse deșeuri se încadrează într-o categorie largă de deșeuri menajere solide:

  • gunoi de construcții;
  • hârtie (hârtie uzată: ziare, reviste, afișe, cutii și alte materiale de ambalare);
  • materiale plastice (majoritatea o reprezintă diverse recipiente din plastic, de unică folosință);
  • sticlă spartă (cea mai mare parte sunt recipientele din sticlă);
  • lemn (rumeguș, mobilier);
  • cauciuc (anvelope, curele de transmisie);
  • alte componente (textile, piele etc.);
  • alte tipuri de gunoi artificial.

Evacuarea deșeurilor menajere solide în Chișinău

Cum se realizează evacuarea deșeurilor menajere solide

În sectorul privat, pe teritoriu sau în fața casei se instalează containere speciale, pentru colectarea rapidă și evacuarea ulterioară a deșeurilor solide. Frecvența golirii containerelor și a transportului deșeurilor menajere către gunoiștele autorizate este negociată individual. Același principiu de funcționare este oferit și persoanelor juridice – evacuarea deșeurilor solide de pe teritoriul clientului se efectuează din orice zonă a orașului, conform unui program convenit preventiv.

Pentru colectarea și evacuarea deșeurilor solide în Chișinău, se utilizează containere, care reprezintă niște recipiente metalice cu un volum de aproximativ 8m3. Acestea sunt universale, potrivite pentru instalare în complexe industriale, în curțile clădirilor rezidențiale cu mai multe etaje, în sectorul privat. Sunt folosite pentru a colecta deșeuri atât organice, cât și anorganice.

Container pentru evacuarea deșeurilor menajere

Instalarea unui container este o modalitate eficientă de a preveni acumularea deșeurilor pe teritoriul clientului. Prezența un recipient pentru colectarea deșeurilor, pe locații la care este asigurat accesul vehiculelor speciale, permite organizarea procesului de lucru, prevenirea poluării zonei înconjurătoare.

Pentru a comanda serviciile de evacuare a deșeurilor, puteți plasa o comandă, în chat pe acest site sau să contactați operatorii prin telefon. Compania noastră a obținut încrederea clienților oferind servicii de înaltă calitate, la prețuri rezonabile. Cooperarea cu noi va contribui la minimizarea riscului de poluare a mediului.

Cât costă evacuarea deșeurilor menajere solide?

Evacuarea deșeurilor menajere solide în Chișinău costă de la 900 Lei/rută. Vă vom oferi un container sau o mașină la momentul potrivit.

Serviciu Condiții de utilizare Preț
Sprinter 14 m3
PÂNĂ LA 1.5 TONE
30 min. încărcare gratis 900 Lei/rută
Sprinter 14 m3
PÂNĂ LA 2 TONE
30 min. încărcare gratis 1000 Lei/rută
Container 8 m3
PÂNĂ LA 10 TONE
24 ore staționare gratis 1600 Lei/rută
Hamal Curățare, colectare,
încărcare
200 Lei/oră

* Evacuăm gunoi în raza or. Chișinău și suburbii. Prețurile pot varia în funcție de localitate.