Menu
În raza mun. Chișinău
Lu - Vi: 8:00 - 20:00, Sâ: 8:00 - 18:00

Scoaterea și evacuarea gunoiului din apartament în Chișinău

Scoaterea și evacuarea gunoiului din apartament în Chișinău

Compania «Salubris.MD» efectuează evacuarea gunoiului din apartament, oficiu, casă privată. Scoatem deșeuri menajere, gunoi de construcții, deșeuri după reparații etc. Transportul gunoiului de către compania noastră este o soluție rapidă și de înaltă calitate. Evacuăm deșeurile în conformitate cu toate regulile și reglementările sanitare.

Un container de 8 metri cub este o soluție convenabilă și rentabilă. În Chișinău, acesta este folosit pentru colectarea și evacuarea gunoiului din apartament sau casă privată. Poate menține până la 5 tone de deșeuri de construcții, mobilier vechi, aparate electrocasnice și alte gunoaie. Înălțimea containerului este de un metru și jumătate, ceea ce permite încărcarea diferitelor lucruri voluminoase în el. La sfârșitul încărcării, acest buncăr este preluat de o mașină și dus la gunoiște autorizată. Încredințând munca profesioniștilor, primiți o serie de servicii:

  • Mașina este livrată la scurt timp după comandă;
  • Exportăm din orice punct din Chișinău;
  • Instalăm și evacuăm containerul la momentul convenabil pentru client;
  • Avem hamali cu experiență;
  • Lăsăm containerul pentru o perioadă mai îndelungată.

Dacă ați acumulat o mulțime de gunoi sau nu îl puteți arunca singur, atunci puteți comanda colectarea și evacuarea gunoiului din apartament cu hamali. Angajații noștri vor face față oricărui volum de lucru în cel mai scurt timp posibil. În funcție de volumul containerului, gunoiul va fi încărcat de două – până la patru persoane, ceea ce va asigura timpul minim de încărcare.

Scoaterea și evacuarea gunoiului din apartament în Chișinău

Evacuarea deșeurilor de construcții din apartament, în Chișinău

Lucrările de reparație și finisare într-un apartament, oficiu sau casă privată, lasă în urmă o acumulare mare de deșeuri de construcții: instalații sanitare vechi, tapete rupte, rame din lemn și plastic, resturi de beton, cărămizi, resturi de ciment, uși vechi. Aceste deșeuri nu reprezintă o amenințare pentru mediu; totuși, deșeurile din construcții trebuie eliminate în timp ce se acumulează.

Evacuarea gunoiului acumulat în saci după reparații cosmetice sau majore în apartament se efectuează cu automobil. Pentru volume mari de deșeuri, sunt furnizate containere cu capacitate înaltă de transport. Dacă nu există nicio oportunitate sau dorință de a se angaja în încărcarea gunoiului de sine stătător, vom pune la dispoziția clientului hamali cu experiență pentru încărcare și descărcare. Prezentăm avantajele evacuării deșeurilor grele dintr-o clădire cu mai multe etaje, cu ajutorul hamalilor:

  • vor colecta compact toate deșeurile în pungi speciale;
  • vor curăța fiecare metru pătrat al zonei cât mai eficient posibil;
  • vor duceți gunoiul ambalat pe scări, în absența unui ascensor, de pe orice etaj;
  • vor oferi servicii de hamali suplimentare, convenite cu proprietarul spațiului de locuit, în mod individual.

Compania noastră efectuează evacuarea gunoiului din apartament în Chișinău, ieftin și la un moment convenabil pentru dvs. Lăsați o cerere, vă vom contacta și vom executa comanda cât mai curând posibil. Evacuarea deșeurilor după renovarea apartamentului va fi efectuată în conformitate cu condițiile convenite. Angajații noștri sunt gata să rezolve chiar și cele mai dificile sarcini stabilite de client.

Cât costă scoaterea și evacuarea gunoiului din apartament?

Scoaterea și evacuarea gunoiului din apartament în Chișinău costă de la 900 Lei/rută. Vă vom oferi un container sau o mașină la momentul potrivit.

Tip de transport Condiții de utilizare Preț
Sprinter 14 m3
PÂNĂ LA 1.5 TONE
30 min. încărcare gratis 900 Lei/rută
Sprinter 14 m3
PÂNĂ LA 2 TONE
30 min. încărcare gratis 1000 Lei/rută
Container 8 m3
PÂNĂ LA 10 TONE
24 ore staționare gratis 1600 Lei/rută

* Evacuăm gunoi în raza or. Chișinău și suburbii. Prețurile pot varia în funcție de localitate.