Menu
În raza mun. Chișinău
Lu - Vi: 8:00 - 20:00, Sâ: 8:00 - 18:00

Compania de evacuare a deșeurilor «Salubris.MD»

Compania de evacuare a deșeurilor «Salubris.MD» se ocupă cu colectarea și evacuarea gnuoiului în Chișinău. Eliminăm rapid deșeurile industriale și de construcții, deșeurile solide, zăpada de pe teritoriul întreprinderilor, instituțiilor și altor facilități din capitală.

Despre noi

«Salubris.MD» este o companie cu o vastă experiență în domeniul colectării gunoiului și evacuării deșeurilor. Avem propria noastră flotă auto: camioane, autoutilitare și autospeciale cu containere. Toate autoturismele sunt supuse inspecției tehnice înainte de plecare, astfel încât sunt excluse întârzierile pe drum din cauza defecțiunilor.

 

Încredințați procesul de evacuare a deșeurilor unui partener responsabil! Datorită unei flote auto mari și unor procese de afaceri care funcționează automatizat, oferim clienților noștri prețuri ieftine.

Este convenabil să colaborăm

Colaborăm cu persoane fizice și persoane juridice — întreprinderi industriale, companii de construcții și instalări, centre comerciale, magazine, hoteluri, restaurante. Puteți să arendați un container de la noi achitând taxa pe oră sau puteți încheia un contract pentru cooperare de lungă durată. Fiecărui client i se atribuie un manager individual care controlează toate etapele comenzii. Garantăm respectarea condițiilor de livrare a transportului sau a containerului.
Întotdeauna
în contact
Gata de
cooperare
Ani de
experiență
Vom răspunde la orice întrebări
Vă vom informa despre toate detaliile, condițiile contractului și prețuri.